تحولات منطقه

معاون سیاسی وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد: به دلیل تعمیق روابط نظامی مسکو با ایران، کشورهای حوزه خلیج فارس باید روابط خود را با روسیه قطع کنند.

وحشت آمریکا از تعمیق روابط نظامی مسکو با ایران
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، «کالین کال» معاون سیاسی وزیر دفاع آمریکا روز شنبه در سخنانی در بحرین ادعا کرد: به دلیل تعمیق روابط نظامی مسکو با ایران، کشورهای حوزه خلیج فارس باید روابط خود را با روسیه قطع کنند.

این مقام پنتاگون خطاب به کشورهای منطقه گفت: تصمیم روسیه برای خرید پهپادهای نظامی از ایران جهت استفاده در جنگ اوکراین، به منطقه ضربه خواهد زد.

این مقام آمریکایی افزود: این مساله نگرانی‌های امنیتی مشترک عربستان سعودی، امارات متحده عربی، اسرائیل و دیگران است.

کال مدعی شد: در شرایطی که روسیه از پهپادهای ایرانی برای حمله به شهرهای اوکراین استفاده می‌کند، برخی در این منطقه معتقدند که تعامل با پوتین می‌تواند بین مسکو و تهران شکاف ایجاد کند.

معاون امور سیاسی پنتاگون ادامه داد: این رویکرد در سوریه و طی همکاری روسیه و ایران در حمایت از بشار اسد رئیس جمهور سوریه عملی نشد و بعید به نظر می‌رسد که اکنون نیز کارساز باشد.

کال خطاب به حاضران در گفتگوی سالانه منامه مدعی شد: در واقع، روسیه منزوی نه تنها با قاطعیت بیشتر در اردوگاه تهران قرار می گیرد، بلکه احتمالا با چین و کره شمالی سیاست هایی را پیگیری می کند که هنجارها و قوانین مثبت برای هر شهروند و کشور در این اجلاس و تمام جهان را به چالش می کشد.

به نظر می رسد اظهارات این مقام پنتاگون اشاره نه چندان پنهانی به کشورهای منطقه به ویژه عربستان سعودی است که به مسکو در مواجهه با تحریم‌های کشورهای غربی در پی تهاجم فوریه به اوکراین کمک کردند.

حتی تصمیم برخی کشورها برای بی طرف ماندن در نهادهای جهانی مانند سازمان ملل در رابطه با روسیه، مانند بیانیه ماه فوریه یک دیپلمات ارشد امارات مبنی بر اینکه "طرفداری تنها منجر به خشونت بیشتر خواهد شد"، به عنوان یک مشکل در غرب تحلیل می شود زیرا غرب به فشار اقتصادی و سیاسی همه جانبه بر مسکو نیاز دارد تا بتواند قدرت خود را در مقابل این کشور حفظ کند.

معاون سیاسی وزیر دفاع آمریکا در سخنان خود همچنین با اشاره به نفوذ چین در منطقه و لزوم همکاری کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا ادعا کرد که اگرچه چین پیشنهادات سودمند و فریبنده ای می دهد، اما این کشور قصد دارد " نظم بین المللی مبتنی بر قوانین" را تغییر دهد.

او ادعا کرد: چین هیچ علاقه‌ای به ائتلاف‌های دوجانبه سودمند در منطقه و قصد و توانایی ادغام ساختار امنیتی منطقه را ندارد. چین روابط خود را بر اساس منافع محدود تجاری، بازرگانی و ژئوپلیتیکی دنبال می‌کند.

منبع: اقتصاد نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha